ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΦΗΣ - ΥΔΡΕΥΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΦΟΡΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ/ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ


ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΦΗΣ
Τηλ : 22860 61266
Φαξ : 22860 61300
Ε-mail: [email protected]
Ανάφη 12/3/2012

Προς
Πελάτες Ύδρευσης/Αποχέτευσης


Θέμα : Οργάνωση υπηρεσιών ΥΔΡΕΥΣΗΣ/ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δήμου Ανάφης


Κύριοι,
  Ο Δήμος μας στα πλαίσια της Διοικητικής Μεταρρύθμισης με το Νόμο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» προχωρά στην Οργάνωση των Υπηρεσιών του και την πλήρη μηχανοργάνωση για την εφαρμογή στην Οικονομική Υπηρεσία του Διπλογραφικού Συστήματος.

Για τον λόγο αυτό έγινε η Απογραφή των Παγίων του Δήμου, προμήθεια υπολογιστών και αναβάθμιση του Προγράμματος της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Οργανώθηκε Διαδημοτική Υπηρεσία με τους τρεις Δήμους ΑΝΑΦΗ – ΣΙΚΙΝΟΥ – ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ, για καλύτερη εξυπηρέτηση και μείωση του λειτουργικού κόστους.

Επιλέχθηκε η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με επιτόκιο 5,25% ετησίως για τα υπόλοιπα αδιάθετα του Δήμου μας και για την διαχείριση των Οικονομικών, Πληρωμές, καταθέσεις, κ.λπ., ήδη ενεργοποιήθηκε ο Λογαριασμός του Δήμου μας.

Παράλληλα οι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα, πρέπει να επιβάλλουν ΦΠΑ στις υπηρεσίες Ύδρευσης και Αποχέτευσης σύμφωνα με την ΠΟΛ 1242 από 24/11/2011 του Υπουργείου Οικονομικών, 9% για την κατανάλωση του νερού και 16% στις άλλες υπηρεσίες Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Για την εφαρμογή των ανωτέρω θα εκδίδεται Λογαριασμός από τον Δήμο και θα αποστέλλεται στους πελάτες, όπου αναλυτικά θα αναγράφονται τα στοιχεία του Πελάτη και αντίκλητος στο νησί για τους μη μόνιμους κατοίκους και ανάλυση του Λογαριασμού.

Ο Λογαριασμός θα εκδίδεται μία φορά το έτος και θα αποστέλλεται στους πελάτες, τον Μήνα Ιούλιο, θα εισπράττεται δε έως και τον μήνα Σεπτέμβρη. Οι Λογαριασμοί που δεν θα εξοφλούνται στην προαναφερόμενη προθεσμία θα επιβαρύνονται με προσαύξηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Για την οργάνωση όλων των ανωτέρω παρακαλούμε για τη δική σας βοήθεια και συμπαράσταση στην όλη προσπάθεια, με την συμπλήρωση και επιστροφή της επισυναπτόμενης φόρμας (ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]) με τα πλήρη στοιχεία σας τα οποία θα αξιοποιηθούν από το δήμο και τις Υπηρεσίες του, εντός είκοσι ημερών από την παραλαβή της.

Με την έκδοση του πρώτου Λογαριασμού θα σας δοθούν και οδηγίες για την εξόφληση του Λογαριασμού σας, Τραπεζικός Λογαριασμός Δήμου μας και ημερομηνίες είσπραξης από την Ταμία του Δήμου.

Προσδοκώντας στη βελτίωση των Υπηρεσιών του Δήμου μας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την δική σας συμβολή και συμμετοχή.

Με εκτίμηση
Ρούσσος Ιάκωβος
Δήμαρχος Ανάφης


Κορυφή

ΦΟΡΜΑ ΠΕΛΑΤΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ/ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ :*:
ΟΝΟΜΑ : *:
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ : *:
Α.Φ.Μ. :
ΔΟΥ : *:
Α.Δ.Τ. :
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
ΑΡ.
ΠΟΛΗ:
Τ.Κ. :
ΤΗΛ. :
ΚΙΝ. :
Ε-ΜΑΙL :
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:(ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ)
ΜΟΡΦΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) :
ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ)
ΕΠΩΝΥΜΟ :
ΟΝΟΜΑ :
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ :
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :
ΑΡ.
ΠΟΛΗ :
Τ.Κ.
ΤΗΛ. :
ΚΙΝ. :
Ε-ΜΑΙL :
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.
Κορυφή